четвер, 22 лютого 2018 р.

День Героїв Небесної Сотні



Щорічно 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Це свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року № 69 з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

В зв’язку з вшануванням подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в школі пройшов Єдиний урок «Небесна сотня. Герої не вмирають».

В 1-11 класах були проведені години спілкування. В актовом залі школи відбулася демонстрація фільму «Зима що нас змінила».








 Ми закликаємо вас згадати у ваших молитвах усіх героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Забути кров святу не маєм права! –
Лишила слід безсмертний і терпкий…
Героям України – Слава! Слава! Слава!!!
І наша пам'ять – на усі віки.

 Ми пам”ятаємо про вас. І нехай жахливі події , які відбуваються у нашій державі останні роки, залишаться в пам»яті сучасних українців, а прийдешні покоління будуть їх бачити тільки у фільмах і читати про них у книжках. Хай запанує мир на нашій землі і повернуться додому всі українські воїни.
Слава Україні.
Героям слава.

Немає коментарів:

Дописати коментар