вівторок, 15 жовтня 2019 р.

ТЕМАТИЧНА ЛІНІЙКА «14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисника України»

14 жовтня є особливим днем для українців, він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічні.
    З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 15 жовтня 2019 року в Український загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася лінійка, присвячена Дню захисника України та українського козацтва, святу Покрови Пресвятої Богородиці.
   Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідіній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоровя, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше - швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
    Ми - єдина країна! Попри всі негаразди, ми прагнемо одного - спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.


З Днем захисника України!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар