суботу, 21 квітня 2018 р.

Учні та вчителі прибирали територію навколо школи


Сьогодні 21.04.2018 року в рамках місячника з благоустрою в позаурочний час долучилися до прибирання пришкільної території учні та вчителі Української загальноосвітньої школи.
Бадьорі та усміхнені, вони одразу стали до роботи. Розуміють, що за чистотою в селі треба стежити, як за своєю домівкою.  Десятки інших учнів школи цього дня відклали усі свої справи і долучилися до колективного прибирання.
Присвятити годинку свого особистого часу на приведення території школи до ладу зовсім не важко, говорять учні. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом. Одні – підмітають, інші приводять до ладу клумби з  квітами, треті займаються побілкою бордюрів та дерев.
Поряд зі школярами лопати, віники і граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводять: подібні заходи мають об’єднувати всіх навколо однієї мети – піклування про довкілля та підтримання навколишнього середовища у належному стані.
Після прибирання, переконані учні, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного учня, щоб вона залишалася такою і надалі.












Немає коментарів:

Дописати коментар